Berta Maria de Carvalho Gonçalves Full Member

Projects

NASPA - Natural fungicides against air & soil borne pathogens in the Atlantic Area
Running

Coordinator  /  Berta Gonçalves
Start date  /  2018/01 Funding  /  INTERREG Atlantic Area


GO Valorization of the Resende cherry production and market’s positioning of the chain
Running

Coordinator  /  Berta Gonçalves
Start date  /  2017/03 Funding  /  PDR2020


Cherry cracking & mitigation strategies: towards their understanding using a functional metabolomic approach
Running

Coordinator  /  Berta Gonçalves
Start date  /  2016/06 Funding  /  FCT/FEDER


GoldCherry - Increase the Production of Quality Cherry
Concluded

Coordinator  /  Berta Gonçalves
Start date  /  2014/04 Funding  /  FCT - FEDER


INNOFOOD - INNOVation in the FOOD sector through the valorization of food and agro-food by-products
Concluded

Coordinator  /  Ana Barros
Start date  /  2014/01


Mallus – Implementação do Eixo-Duplo Como Sistema de Condução em Macieiras
Concluded

Coordinator  /  Ana Silva
Start date  /  2012/01 Funding  /  PRODER


Efeitos da gestão do solo na produtividade e sustentabilidade do sistema vitivinícola duriense (GreenVitis)
Concluded

Start date  /  2012/01 Funding  /  ProDer - Cooperação para a Inovação


Estratégias de curto prazo para mitigação das alterações climáticas na viticultura mediterrânica (ClimVineSafe)
Concluded

Coordinator  /  José Laranjo
Start date  /  2011/04 Funding  /  Fundação para a Ciência e a Tecnologia


Mirtilo com inovação - Desenvolvimento de novos produtos funcionais a partir do mirtilo e seus subprodutos
Concluded

Coordinator  /  Ana Silva
Start date  /  2010/12 Funding  /  QREN - I&D em Co-Promoção


PromoAgro - Promoção da Competitividade Agro-alimentar
Concluded

Coordinator  /  Eduardo Rosa
Start date  /  2010/10 Funding  /  CCDRN - ON.2


Coberturas vegetais: a estratégia decisiva na gestão sustentável dos olivais de sequeiro
Concluded

Coordinator  /  Carlos Correia
Start date  /  2010/03 Funding  /  FCT


Early detection and management of abiotic stresses in olive
Concluded

Coordinator  /  Eunice Bacelar
Start date  /  2010/01 Funding  /  FCT


VALCAST II - Valorização da castanha Portuguesa e optimização do seu processamento
Concluded

Coordinator  /  Eduardo Rosa
Funding  /  Agência de Inovação